Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Forskning Liv

Ekspertise

Riktig ernæring kan forandre livet. Vi har bred og omfattende kompetanse innen ernæring og alt vi gjør er basert på forskning.

Overalt ser vi muligheter til å forbedre helsen ved hjelp av ernæring. Vår kompetanse innen ernæring for en aktiv livsstil - med kosttilskudd samt medisinsk ernæring, bygger på forskning og dekker alle helseaspekter.

Vi ønsker å tilby en ny måte å håndtere helse på for helsepersonell og forbrukere. Vi bruker vårt omfattende nettverk innen forskning og utvikling til å utforske mulighetene med ernæring, med fokus på blant annet matintoleranser, metabolsk helse, mage- og tarmhelse, frisk aldring og akuttbehandling for voksne. Det brede spekteret av løsninger som vi tilbyr for alle livsfaser, har en fellesnevner: forskningsbaserte produkter som hjelper mennesker til å få en så god helse som mulig.

Enten du vil styrke din allerede gode helse eller du trenger å forbedre den, finner du mye i vårt produktsortiment for en aktiv livsstil. Vi tilbyr alle muligheter for de som vil forbedre det som i utgangspunktet er et sunt liv, med kosttilskudd. Å leve sunt er mer enn en trend, det handler om en livsstil. Varemerkene våre finnes over hele verden, både for «hverdagsmennesket» som trenger å supplere næringsinntaket, til idrettsutøveren som ligger i hardtrening. Det finnes dessuten situasjoner i livet da vi trenger mer ernæringsstøtte enn ellers. Denne ernæringsstøtten kan vi tilby til de som har spesielle ernæringsbehov på grunn av underernæring, fordøyelsesproblemer eller andre årsaker. Produktene våre bygger på forskning og er utviklet til spesielle behov. 

Varemerker for en aktiv livsstil

Riktig ernæring kan forandre livet – det er grunnlaget for Nestlé Health Sciences produktsortiment for medisinsk ernæring. Produktene bidrar til å bevare eller forbedre helsen ved ulike sykdommer og tilstander. For å nevne noen eksempler; løsninger til barn med matvareintoleranser, til de som trenger sondenæring, pasienter under intensivbehandling og pasienter med Crohns sykdom. For å forbedre produktene våre og utvikle nye innovasjoner samarbeider teamene våre med forskere, helsespersonell, pasienter og nettverk. De beste resultatene bygger på den beste forskningen.