Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Formål Passion

Våre ansatte

Bidra til forutsetninger for et sunnere liv ved å jobbe i Nestlé Health Science.

Dine muligheter

Dine muligheter

Nestlé Health Science er et unikt selskap, og vi søker unike mennesker som vil jobbe hos oss. Vi har over 11 000 ansatte rundt omkring i verden som har et sterkt engasjement for hvordan ernæring kan forandre livet.

Hos oss får du mulighet til å påvirke strategiene for håndtering av helse hos både enkeltpersoner og innen vårt helsevesen. Det er du som kan bidra med innovasjonene – hos oss kan nye ideer komme fra hvem som helst i selskapet. Og ved å samarbeide med mennesker innen ulike disipliner, funksjoner og land kan du ende med å forandre livet for både pasienter og forbrukere.

Vi har en mengde karriereveier: fra markedsføring og salg, medisinsk informasjon, forskning, produktutvikling og økonomi. Se nærmere på våre ledige stillinger!

Vårt formål

Vårt formål

Vi er mer enn bare et selskap. Vi er en gruppe mennesker rundt omkring i verden som har et sterkt engasjement for å legge til rette for et sunnere liv ved hjelp av ernæring. Det som motiverer oss, er forskjellen vi kan gjøre for forbrukere, pasienter og helsepersonell.

Verdiene våre er basert på respekt: for andre, for mangfold, for fremtiden. Vi samarbeider som et team og tilbyr løsninger hele veien fra velvære til forebygging og behandling for forbrukere og pasienter i alle livsfaser.

Våre ansatte

Våre ansatte

Nestlé Health Science har et felles mål: Vi skal være et selskap kjennetegnes av mangfold og en rekke ulike karriereveier. Hos oss er det plass til deg uansett om du er nyutdannet, har noen års yrkeserfaring eller er klar for en seniorstilling.

I hele organisasjonen, som omfatter ernæring for en aktiv livsstil, medisinsk ernæring og legemidler, har vi forskere, leger, sykepleiere og annet medisinsk personell, som forsker og utvikler de siste innovasjonene innen ernæring i nært samarbeid med helsepersonell.

I leveransekjedene, på produksjonsanleggene og på kontorene våre har alle kollgaene et felles ansvar for at produktene leveres med fokus på sikkerhet og bærekraft. Våre markedsføringsteam, digitale team og e-handelsteam finner de beste metodene for å nå ut til forbrukere, pasienter og helsetjenesten. Det som forener oss, er engasjementet for å forandre liv ved hjelp av ernæringsforskning.

Arbeidsmetoder

Arbeidsmetoder

Vi er en organisasjon i rask vekst, både i form av vekst i eksisterende selskaper og ved kjøp av nye. Denne bevegeligheten gjenspeiles i hvordan vi jobber. Hvis du kommer til oss, ønsker vi at du våger og utfordre synet på alt fra ernæringsløsninger til håndtering av helse. Vi ønsker at du skal opptre med overbevisning og engasjement.

Samarbeid og teamarbeid er grunnlaget for at vi lykkes. Vi er åpne for nye ideer, og for å oppnå de beste resultatene forsøker vi alltid å sette sammen team av medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring. Vi kan tilby et bredt spekter av muligheter, men fokuset er alltid på det som virkelig betyr noe: å finne nye løsninger for forbrukere, pasienter og helsetjenesten.

Din karriere

Din karriere

Når vi vokser, skal medarbeiderne våre vokse sammen med oss. Ernæring for en aktiv livsstil eller medisinsk ernæring – uansett hvor du starter karrieren hos oss, har du et bredt spekter av muligheter foran deg.

Vi oppmuntrer våre ansatte til å vokse og utvikles ved å utnytte våre muligheter, både innen ulike virksomhetsområder og geografisk.

Du som ønsker å hjelpe forbrukere og pasienter med å leve et sunnere liv, kan få muligheten til å oppfylle dine ønsker hos Nestlé Health Science.