Om oss | Nestlé Health Science
Dette materialet er kun tilgjengelig for helsepersonell, og du kan bli omdirigert


Er du helsepersonell?
Dette materialet er kun tilgjengelig for helsepersonell, og du blir omdirigert til hjemmesiden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.

VI GIR NÆRING TIL HELSEN

Hos Nestlé Health Science har vi sterk tro på følgende: Riktig ernæring kan hjelpe alle til å føle seg bedre – uansett hvor i livet vi befinner oss. Den ideen har vi jobbet ut fra siden vi ble etablert i 2011, fra HealthCare Nutrition som var en av virksomhetene innen Nestlé-konsernet.

Ettersom vi er overbevist om at god ernæring er grunnleggende for helsen vår, er det også veldig viktig for oss at produktene våre utgjør en forskjell. Det betyr at de skal ha en dokumentert verdi, både klinisk og helseøkonomisk.

Pionerer i en ny industri

Vi nøyer oss ikke med bare å være dyktige, men vi strever også etter å bli pionerer innen vitenskapelig baserte ernæringsløsninger. Derfor investerer vi stadig i forskning og innovasjon, og vi benytter oss av de nyeste teknikker når vi utvikler produktene våre. Et eksempel er forskning på hvordan næringsstoffene kan påvirke sykdommer på cellenivå.

Enkelt forklart kan man si at vi vil være bindeleddet mellom næringsmidler og legemidler, med alt fra lett tilgjengelige forbrukerprodukter til avansert medisinsk ernæring. I dag hjelper våre ernæringsløsninger nesten to og en halv million mennesker til å føle seg bedre. Det gir oss en god følelse.

For global helse

Ambisjonen om ernæring og helse deler vi med kollegene våre rundt om i verden. Nestlé Health Science er et globalt selskap med hovedkontor i Vevey i Sveits. Totalt er vi ca. 3 000 medarbeidere som arbeider med produktene våre og med forskning.