Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Mennesker Planet

Om oss

Vi tror at kunnskapen om ernæring kan føre til en ny måte å forholde seg til helse på. 

Vår bakgrunn

Vår bakgrunn

Nestlé Health Science er basert på flere tiår med innovasjon og engasjement. Selskapet ble stiftet i 2011 med et stort engasjement for ernæringslære og de mulighetene som ernæringen gir. Siden da har selskapet gjennomgått store endringer, men vårt engasjement er like sterkt for å skape sunnere liv for alle. Produktene våre innen ernæring og kosthold er utviklet for de som trenger det mest – fra nyfødte til de aller eldste.

Grunnforutsetningen for dette er forskning. Dette gjør at vi kan gi kunder, pasienter og helsepersonell over hele verden tilgang til de siste fremskrittene innen ernæring, basert på vår omfattende forsknings- og utviklingsvirksomhet. Dette gjøres i tett samarbeid med helsepersonell og med et sterkt fokus på innovasjon. Vi hjelper mennesker med å leve et så friskt og godt liv som mulig – et løfte vi står for.

Et sunt liv, en frisk planet

Et sunt liv, en frisk planet

Vi utvikler produktene våre med tanke på bærekraft. Målet vårt frem til 2025 er at hele selskapet kun skal bruke fornybare energikilder, og samtidig skal vi gjøre all emballasje resirkulerbar.

Vekstmål

Vekstmål

Vi ønsker å hjelpe mennesker med å leve så sunt som mulig gjennom forskningsbasert ernæring. For å oppnå dette tilbyr vi et stort utvalg av varemerker i over 140 land – men vi nøyer oss ikke med det. Vi vil hjelpe stadig flere med å ta vare på, eller forbedre sin helse. Dette målet når vi ved å befeste vår posisjon som ledende innen ernæring ved å utvide sortimentet rundt omkring i verden og hele tiden søke etter innovasjoner.

Vår struktur

Vår struktur

Nestlé Health Science er en global virksomhet innen Nestlé med en nøkkelrolle innen ernæring, helse og velvære. Det betyr at vi har tilgang til Nestlé Groups betydelige ressurser, samtidig som vi har frihet til å ta vare på og utvikle våre egne muligheter.

Vi inngår nye partnerskap, investerer i og kjøper opp selskaper med sammenfallende målsettinger for å komplettere vårt globale sortiment. Basen er Nestlé Research Center i Vers-chez-les-Blancs i Sveits, men med kontorer i alle land hvor vi driver virksomhet.

Våre eksperter

Våre eksperter

Vi har produkter innen ernæring og kosthold for alle – fra nyfødte til de aller eldste. Enten det handler om en aktiv livsstil som trenger tilskudd, eller en sykdom som innebærer spesielle næringsbehov, har vi produkter som bidrar til å bevare helsen. Vi har ekspertise hele veien fra legemidler og medisinsk ernæring til kosttilskudd for en aktiv livsstil, og vi samarbeider med et globalt nettverk av helsepersonell, behandlingsinstitusjoner, apotek, akademikere og forskere for å utvikle de beste alternativene for individuelle behov.

Friskere liv rundt omkring i verden

Friskere liv rundt omkring i verden

Produktene våre finnes i over 140 land, og våre drøyt 11 000 ansatte jobber hardt for å tilby deg og alle andre det beste innen ernæring. Vi samarbeider med et omfattende nettverk av forskere og utviklere for alltid å kunne tilby de beste forskningsbaserte produkter. Leveransekjeden vokser stadig – i dag har vi 18 produksjonsanlegg rundt omkring i verden.

Kundene i de ulike landene har ulike behov og preferanser, og derfor skreddersyr vi produktene etter dette. Takket være våre Produkt Technology Centers i Europa, Kina og USA har vi alltid beredskap for å finne lokale løsninger.

Jobbe hos oss

Finn din neste rolle med Nestlé Health Science

Ledige stillinger