HELSEPERSONELL
Dette materialet er kun tilgjengelig for helsepersonell, og du kan bli omdirigert
 
Er du helsepersonell?
Dette materialet er kun tilgjengelig for helsepersonell, og du blir omdirigert til hjemmesiden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
Oral Impact

Oral Impact®

Ernæringsmessig fullverdig med arginin, omega-3 fettsyrer og nukleotider til perioperative pasienter
Oral Impact varenummer: Sitron 865004, Kaffe 863876, Tropisk 826095

Last ned:

Produktfaktablad

Value of Impact broschyr:

Oral Impact® er en næringsdrikk med tilsetning av arginin, omega-3 og nukleotider som i studier har vist seg å redusere antall postoperative infeksjoner og komplikasjoner, reduserer antall liggedøgn samt kostnadseffektivt å bruke. 1,2

 

 

 

Bruksområde

Oral Impact® er en næringsdrikk til spesielle medisinske formål. Skal brukes bare under medisinsk tilsyn. Egnet som eneste ernæringskilde. Kun egnet for voksne. Inntas oralt eller som sondeernæring. Må ikke brukes parenteralt (i.v.). Mat eller medisin må ikke tilsettes, når produktet blir gitt via sonde. Ikke egnet til pasienter med alvorlig sepsis.

Indikasjoner

Til kostholdsbehandling av underernærte pasienter eller pasienter i risiko for å bli underernærte i pre- og postoperativ fase. Dette for å bygge opp og forsterke kroppens immunforsvar før større elektiv kirurgi, f.eks. ved øvre gastrointestinal kirurgi (øsofagus, ventrikkel, pancreas), nedre gastrointestinal kirurgi (kolorektal) samt ved traume. 1-12
Dosering
3 poser daglig som supplement i 7 dager preoperativt. Ved underernæring, fortsett med 4–5 poser daglig i minimum 7 dager postoperativt, eller som anbefalt av helsepersonell.
Posens innhold løses opp i 250 ml vann (kokt og avkjølt) ved hjelp av shaker, visp eller gaffel, rett før inntak.

Merk

Det må ikke endres i proporsjonene. Følg doseringsinstruksjon eller det anbefalte daglige inntak.

Smaker
Tropisk frugtsmak
Forpakning
370 g (5 poser à 74 g)
Oppbevaring
Oppbevares kjølig og tørt. Tilberedte produkter skal opbevares tildekket og brukes innen 6 timer ved oppbevaring i romtemperatur og innen 24 timer ved oppbevaring i kjøleskap. Pakket i beskyttende atmosfære.
Ingredienser
Sakkarose, myseprotein ( melk), maltodextrin, L-arginin, fiskeolje, fiber (guargummi), mineraler (kaliumsitrat, natriumklorid, kalsiumfosfat, magnesiumsitrat, kaliumfosfat, jernsulfat, sinksulfat, kobberglukonat, mangansulfat, kromklorid, kaliumjodid, natriumselenit, natriummolybdat, natriumfluorid), mellomkjedede triglyserider (MCT), maisolje, surhetsregulerende middel (E330), RNA ekstrahert fra gjær, stabilisator (E415), kolinbitartrat, emulgator ( soyalecitin), vitaminer (C, E, pantotensyre, niacin, B6, tiamin, riboflavin, A, folinsyre, D, K, biotin), aroma, antioksidanter (E304,E306, E307, inneholder soyalecitin), fargestoff (rødbete, betakaroten).
Kontrollér alltid informasjonen på forpakningen før bruk.
REFERANSER
1. Chevrou-Séverac H et al. Cost-effectiveness analysis of immune-modulating nutritional support for gastrointestinal cancer patients. Clinical Nutrition 2013 Sep 13. 2. Drover JW et al. Perioperative use of arginine-supplemented diets: a systematic review of the evidence. Am Coll Surg. 2011 Mar. 3. Kanagaraj et al. Ann Surg 2012;255:1060-1068. 4. Cerantola et al. British Journal of Surgery 2011; 98: 37–48. 5. Braga et al. Arch Surg 2002 ;137 :174-180 6. Gianotti et al. Gastroenterology 2002;122 :1763-1770 7. Gianotti et al. Schock 2000;14 :325–330. 8. Braga et al. Arch Surg 1999;134 :428–433. 9. Senkal et al. Arch Surg 1999 ;134 :1309–1316. 10. Snyderman et al. Laryngoscope 1999 ;109 :915–921. 11. Waitzberg et al. World J Surg 2006;30:1592–1604. 12. Weimann et al Clinical Nutrition (2006) 25, 224–244.
 

Relaterte produkter