Om Nestlé Health Science

people

Om Nestlé Health Science


Nestlé Health Science (NHSc) ble stiftet i 2011 og efr blant de verdensledende innen ernæring, med ambisjoner om å utvikle produkter og behandlinger for å oppnå og opprettholde god helse. Vi tilbyr en omfattende portefølje av vitenskapelig utviklede produkter innen medisinsk ernæring, kosttilskudd og helsekost.


NHSc har hovedkontor i Sveits og vi har mer enn 5000 medarbeidere rundt om i verden med virksomheter i 66 land. 


Omtrent halvparten av virksomheten vår består av medisinsk ernæring (produkter som anbefales via helsepersonell) og den andre halvparten består av kosttilskudd og helsekost. Det brede produktutvalget vårt retter seg både til spedbarn og de eldre, og er ment både for personer som trenger spesialtilpasset ernæring på grunn av sykdommer.


Porteføljen vår innen medisinsk ernæring inkluderer produkter og tjenester som anbefales av helse- og omsorgspersonell, til pasienter med spesifikke kostbehov i forbindelse med sykdommer, sykdomstilstand eller ved spesielle utfordringer. Disse produktene anvendes først og fremst innen helse- og omsorgssektoren – som sykehus, aldershjem, boenheter og hjemmesykepleie – og betales vanligvis av den offentlige helse- og omsorgstjenesten eller subsidieres av det offentlige. Den nåværende porteføljen fokuserer på pediatrisk pleie, matallergier, medisinsk behandling for voksne og eldre, samt akutt medisinsk pleie.


Dagens forbrukere blir mer og mer helsebevisste og -informerte, og er ute etter ernæringsløsninger som kan hjelpe dem med å leve sunnere. Når det gjelder helsekost kombinerer vi vitenskapelig basert nyvinning og globalt omfang for å møte den økende interessen for helsekost og kosttilskudd.


Produktene våre er tilgjengelige både i apotek og bandasjist, samt nettapotek. Vi fokuserer på de raskt voksende områdene som sunn ernæring for eldre, vekst for barn med ulike behov, mage- og tarmhelse samt problemer med stoffskiftet.


Gjennom arbeidet vårt med vitenskapelig utviklede løsninger og forskning, kan vi tilby ernæringsløsninger som utgjør en reell forskjell for livskvaliteten – både for forbrukere, pasienter og helsepersonell. I 2018 ble Nestlés produkt- og teknologisenter (Nestlé Product Technology Center) åpnet i Bridgewater, New Jersey. Dette senteret øker mulighetene våre til å fremme arbeidet med å utvikle sunne og viktige ernæringsløsninger.