Komplett Næring 1.5 - Cloned

Dette materialet er kun tilgjengelig for helsepersonell, og du kan bli omdirigert
 
Er du helsepersonell?
Dette materialet er kun tilgjengelig for helsepersonell, og du blir omdirigert til hjemmesiden.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
 
1.5

Resource® Komplett Näring 1.5

Energirik basisnæringsdrikk med milde smaker

Resource® Komplett Næring 1.5 er en energirik og næringsmessig fullverdig drikk. Den er sammensatt slik at den på en balansert måte skal tilføre ekstra energi, proteiner, fett, vitaminer og mineraler.


Last ned:

Produktfaktablad

Raske og gode oppskrifter


Resource Komplett Næring varenummer: Bringebær/jordbær 937057, Abricot 839616, Banan 868215, Kaffe 816866, Sjokolade 914249, Vanilje 899168
 

Bruksområde

Resource® Komplett Næring 1.5 er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål. Skal brukes bare under medisinsk tilsyn. Egnet som eneste næringskilde. Kun egnet fra 3 år. Ikke til parenteralt (i.v.) bruk. Mat eller medisin må ikke tilsettes når produktet blir gitt via sonde.
Ristes før bruk. Serveres gjerne avkjølt. Sjokolade og kaffevarianten kan serveres lett oppvarmet. Ved oppvarming i mikrobølgeovn skal Resource® Komplett Næring 1.5 helles over i en annen beholder.

Indikasjoner
Resource® Komplett Næring 1.5 er beregnet til ernæringsbehandling av pasienter med underernæring eller ved risiko for underernæring Den er derfor egnet for alle typer underernærte pasienter som har behov for tilskudd.
Dosering
1–3 flasker per dag som tilskudd eller som eneste kilde til ernæring etter avtale med lege/klinisk ernæringsfysiolog.
Smaker
Aprikos, Jordbær og Vanilje
Forpakning
4 x 200 ml.
Oppbevaring
Uåpnede flasker oppbevares tørt og kjølig. Flasker som er åpnet oppbevares lukket i kjøleskap og brukes innen 24 timer. Produkt som er heldt opp, skal tildekkes godt og brukes innen 6 timer. UHT steriliseret. Pakket i beskyttende atmosfære.
Ingredienser
Vann, glukosesirup, melkeproteiner, vegetabilske oljer (raps, mais, soyaolje), sukrose, mineraler (kaliumklorid, magnesiumklorid, natriumsitrat, magnesiumoksyd, jernsulfat, sinksulfat, mangansulfat, kobbersulfat, natriumfluorid, natriumselenat, kromklorid, natriummolybdat, kaliumjodid), aroma, stabilisator (E339), emulgeringsmiddel (E471), vitaminer (C, E, niacin, pantotensyre, B6, tiamin, A, riboflavin, D, K, folinsyre, biotin), fortykningsmiddel (E407), fargestoff*.
Rekkefølgen i ingredienslisten kan variere noe mellom smakene.
*Fargestoff per smak:
Aprikos: E120 og 160a
Jordbær-Bringebær: E 120
Kaffe: E 150d
Sjokolade:kakaopulver (1,5%)
Kontrollér alltid informasjonen på forpakningen før bruk.
Halal-sertifisert
 

Styrkende løsninger som dekker ulike behov
 
Resource<sup>®</sup> Ultra Fruit
Resource® Ultra Fruit
Resource Ultra Fruit er en leskende og lettdrukken næringsdrikk som inneholder 75 % mer protein enn andre klare næringsdrikker som finnes på markedet.
Les mer
Resource<sup>®</sup>Ultra
Resource® Ultra
Resource® Ultra er en konsentrert næringsdrikk med høyt protein- og energiinnhold, som finnes i fire gode smaker.
Les mer
Resource<sup>®</sup> Protein
Resource® Protein
Resource Protein er en ernæringsmessig fullverdig og proteinrik næringsdrikk med tynn konsistens og relativt lavt fettinnhold med 7 g per flaske.
Les mer
Resource<sup>®</sup> 2.0
Resource® 2.0
Resource 2.0 gir maksimal energi med minimal mengde (2 kcal/ml), og er en ernæringsmessig fullverdig og ekstra energirik næringsdrikk med tilsatt protein som dekker den underernærte pasientens næringsbehov.
Les mer
Resource<sup>®</sup> 2.0+fibre
Resource® 2.0+fibre
Resource 2.0+fibre gir maksimal energi med minimal mengde (2 kcal/ml), og er en ernæringsmessig fullverdig og ekstra energirik næringsdrikk med tilsatt protein og løselige fibre som dekker den underernærte pasientens næringsbehov.
Les mer
Resource<sup>®</sup> Komplett Næring 1.5
Resource® Komplett Næring 1.5
Resource Komplett Næring er en energirik og ernæringsmessig fullverdig næringsdrikk som tilfører ekstra energi, protein, fett, vitaminer og mineraler.
Les mer
Resource<sup>®</sup> Senior Activ
Resource® Senior Activ
Resource SeniorActiv er en ernæringsmessig fullverdig og proteinrik næringsdrikk som er spesielt utviklet for å dekke spesifikke behov hos eldre, med blant annet ekstra kalsium og vitamin D.
Les mer
Resource<sup>®</sup> Addera Plus
Resource® Addera Plus
Resource Addera Plus er en fettfri, lettdrukket og forfriskende næringsdrikk basert på fruktjuice. Kan med fordel brukes som et næringsrikt alternativ til vann, saft og som måltidsdrikk.
Les mer
Resource<sup>®</sup> Soup
Resource® Soup
Resource Soup er et energirikt og ernæringsmessig fullverdig kosttilskudd. Alternativ til «søte» næringsdrikker. Er spiseklar og fås i flere smaker
Les mer
Resource<sup>®</sup> Complete
Resource® Complete
Resource Complete er et ernæringsmessig fullverdig berikningspulver som er rikt på protein, og med gode matlagingsegenskaper der verken smak eller konsistens påvirkes.
Les mer
Resource<sup>®</sup> Energipulver
Resource® Energipulver
Resource Energipulver er et lettløselig, maltodekstrin-basert energipulver som brukes til å øke mengden karbohydrater i mat og drikke ved sykdomsrelatert underernæring.
Les mer
Resource<sup>®</sup> aktiva Sviskejuice
Resource® Aktiva Sviskejuice
Resource aktiva inneholder sviskejuice av konsentrat. Laget av tørkede svisker fra katrinplommer, som er en gammel, blålilla plommesort som anses å styrke magens funksjon.
Les mer
/resource-instant-protein
Resource Instant Protein
Lettløselig melkeproteinpulver som øker proteininnholdet i maten Resource® Instant Protein er et konsentrert kaseinbasert melkeproteinpulver. Det brukes for å øke proteininnholdet i mat og drikke. Pulveret har en nøytral smak og er enkelt å bruke.
Les mer
​ DETTE ER EN INFORMASJONSSIDE TIL HELSEPERSONELL

 
For å få tilgang til innholdet, vennligst bekreft at du er helsepersonell.